Показать сообщение отдельно
Старый 08.04.2015, 11:12   #164
Розочка
Увлеченный

Поблагодарили 3,436 раз(а) в 383 сообщениях
Розочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Прошла любовь...Развод неизбежен?

Дуже всім дякую за розуміня і підтримку.
Просто раніше я б ніколи не подумала, що доживу до такого.
Перші конкретні тріщини пішли ще 1,5 року назад. Муж поїхав на роботу, (ми мали кредит- робили парове опалення і проводили воду в будинку). І мені почали приходити листи "щастя" з банків. Але для сім'ї вони не брались... Я й досі толком не вияснила куди пішли ті гроші.
Потім був Майдан... Цей кошмар я ще не скоро забуду... потім - активне "політичне" життя,.. вибори,.. - перемога на них... і все .... Йому дах знесло... і виросла корона...
Як людина - він дуже добрий, ввічливий, культурний...
Но - безвідповідальний і
З новою посадою - почалось і нове життя... п'янки, ресторани, сигарети (не пив і не курив 10 років). Через раз ночівля в мами... Я перед НР зробила великий скандал... то поки що це припинилось...
Робота без суботи й без неділі... зарплата невелика, але й тої дітям приносив половину чи й 1/4... - "то кредит заплатив, то хлопцям в Ато віддав"...
Я все розумію (я дуже забагато розумію), що в країні велика біда, і трагедії в кожній сім'ї... і в мене проти них "дєтский лєпет"... но допомагати за рахунок власних дітей...це вже перебор...

А терпіння моє лопнуло тоді, коли муж попросив кума допомогти зробити ремонт у ванній кімнаті. (про ванну - керамічна плитка лежить 8р, сама ванна в кладовці 7р., і сантехніка прокладена 2,5р - а ванни щоб помитись не має). Був той кум 2 дні... що сам зумів - те й зробив. А муж при роботі до 17.15 в перший день прийшов після 21.00, а на другий - взагалі не прийшов...
Як живе сім'я, що їдять, в що вдягаються діти - це абсоютно не цікаво.
І вчорашня остання крапля - знову прийшов лист на 16!!!!!!!!!!!!!тисяч якоби майже виплаченого кредиту....

П.С. кредити за парове вже давно виплатили, ще лишилось 20-25тис!!! не знаю звідки...

Серця, як квіти, — їх не можна відкрити силою, вони повинні розкритися самі.

Луїза Мей Олкотт. хороші дружини
Розочка вне форума  
12 пользователя(ей) сказали cпасибо:
blueberry (08.04.2015), irina s (08.04.2015), Marik (08.04.2015), ptichka (09.04.2015), Senpolia (14.04.2015), zefirka (08.04.2015), Анюта (08.04.2015), Валентина-дачница (08.04.2015), Ветка (08.04.2015), Масянька (27.02.2016), Нина (08.04.2015), Света Ш (08.04.2015)