Показать сообщение отдельно
Старый 08.04.2015, 00:28   #1536
Maryana
Местный

Поблагодарили 9,742 раз(а) в 1,256 сообщениях
Maryana has a reputation beyond reputeMaryana has a reputation beyond reputeMaryana has a reputation beyond reputeMaryana has a reputation beyond reputeMaryana has a reputation beyond reputeMaryana has a reputation beyond reputeMaryana has a reputation beyond reputeMaryana has a reputation beyond reputeMaryana has a reputation beyond reputeMaryana has a reputation beyond reputeMaryana has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Подбираем сорта роз-2 ( продолжение)

Мені взагалі здається що подобається-не подобаєтся дуже відносне і всім хто питає поради і радить потрібно це розуміти. Мені наприклад Jubile du Prince de Monaco не подобається взагалі, хоч так, колір цікавий, кущик акуратний, цвіте пишно, ну не подобається мені і все Хоч є багато розоводів думку яких я дуже поважаю і які взахваті від цього сорту. Augusta Luise, казала ніколи не посаджу в себе цього сорту, на стільки він мені здавався на фото яскравим, визиваючим, посадила і дуже задоволена. Мої улюблені троянди все таки Остінки, як на мене ідеальні троянди по всіх параметрах, але поряд з тим я просто млію від Gloria Dei. Взагалі, мені здається що я люблю свій сад і він ніколи не надоїдає мені через те що, він такий різний. Можливо, якщо б в ньому росли одні туї і троянди одного виду, я б вже давно закинула його від нудьги, хоч декому він би здавався ідеальним садом.
Maryana вне форума  
7 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Angelique (10.04.2015), Gusenitsa (08.04.2015), LiliGreens (16.04.2015), Lucky Star (24.06.2015), Виола (14.04.2015), ЛОРИК29 (08.04.2015), Санни (08.04.2015)