Показать сообщение отдельно
Старый 07.04.2015, 21:24   #1226
did_Panas
Местный

Поблагодарили 7,132 раз(а) в 927 сообщениях
did_Panas has a reputation beyond reputedid_Panas has a reputation beyond reputedid_Panas has a reputation beyond reputedid_Panas has a reputation beyond reputedid_Panas has a reputation beyond reputedid_Panas has a reputation beyond reputedid_Panas has a reputation beyond reputedid_Panas has a reputation beyond reputedid_Panas has a reputation beyond reputedid_Panas has a reputation beyond reputedid_Panas has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Укоренение черенков винограда в домашних условиях

Цитата:
Сообщение от slod Посмотреть сообщение
Доброго дня.
Бачу, що банка з черенками стоїть на батареї, і тому є підозри, що температура може бути більшою за 30 градусів. Я б не радив більше 26-28 градусів.
Можете зробити детальне якісне фото нижньої частини черенка , яка знаходиться у воді і над водою?

Аркадія та К342 укорінюються без проблем, Надія АЗОС як в кого (буває проблемною), Кодрянка - не знаю.

Може самі черенки проблемні, коли і як заготовляли, в яких умовах зберігали?
Дуже насторожує відсутність розпускання бруньок за такий довгий час - велика імовірність того, що з черенками незворотня проблема.
Температура батареї близько 26-28 градусів, банка вже 2 тижні стоїть на картонці, тому теипература знизу банки близько 25 градусів.
Черенки чесно кажучи зберігав не так як треба - в підвалі на них попала вода, то трохи підмокли.
Фото:

На фотках, якщо придивитися, там де мають бути корінчики ніби щось біліє.

---------- Post added at 20:24 ---------- Previous post was at 20:22 ----------

Цитата:
Сообщение от К-я Посмотреть сообщение
Та хтозна... Краще скажіть, що зробили ТАК?
Робив так як на відео, див мій пост №1213 від 22.03.15

Последний раз редактировалось did_Panas; 07.04.2015 в 21:38.
did_Panas вне форума   Ответить с цитированием