Re: Приватизация земельного участка.
Добрий день!. Прошу поради. Приватизую земельну ділянку але виникли проблеми.Біля ділянки проходить дорога яка веде до новобудов. Ширина дорги 6м.Десь 3-4 роки тому по заяві жителів цієї вулиці міська рада розширила цю дорогу до 6м за рахунок частини моєї ділянки.Тепер все повторюється але розширити дорогу хочуть вже до 8м. В документах я поступився на 1м і зараз ширина дороги буде становити 7м від забора до забора.Але нібито існує рішення сесії міської ради чи акт(на розширення дорги) де вказано що ширина дороги повинна становити-6м-проїзджа частина і по метру на пішохідну доріжку і водовідвідну канаву. Генерального плану міста,проекту забудови цієї вулиці,проекту дороги немає. Друга проблема полягає в тому що сусіди, присадибна ділянка яких межує з моєю не хочуть підписувати акт узгодження меж земельної ділянки. Але ці сусіди вже мають кадастровий номер своєї ділянки без мого підпису хоча дозвіл на виготовлення проекту землеустрою нам було надано одного року(2014)( я мав дозвіл на 2місяці раніше).В міській раді непотрібність мого підпису пояснюють тим що сусідам їхню ділянку було надано в приватну власність в 1995р а я свою мав в користуванні тому моя ділянка належала землям міської ради і мого підпису не потрібно.
---------- Post added at 13:39 ---------- Previous post was at 13:32 ----------
І ще додам що рельєф де проходить дорога складний-з однієї сторони скала з другої обрив до ріки.При сильних опадах є зсуви землі.