Дякую, дівчатка
Цитата:
Сообщение от Angelique
Краса яка!
Світланка, а ПрИиинцеса так на твою аватарку схожа!!!!)))) тільки волосся не руде))
|
Танюша, наступного разу врахую

, або сама перефарбуюсь, або зроблю ляльку із рудим волоссям
Цитата:
Сообщение от Никуся
Света, какой прелестный собанек! Это ты шила из меха? Я смотрю, ты уже и до лепки добралась? Мне кажется, что с папье-маше делать фигурки намного сложнее, чем лепить из глины?
|
Да, Ірочко, шила із хутра. Не сподобалось

-шерсть літала по всій квартирі, лізла в носа, рота, поки що відклала відріз, коли до нього повернусь і чи повернусь взагалі не знаю.
З пап"є -маше щось ліпити не дуже складно, але так нууууууууууууууууууудно

. Кілька разів кидала роботу, поки закінчила. По-перше, дуже довго сохне-кожен шар кілька днів. По-друге, в процесі роботи сама лялька виглядає ну дуже неестетично-сіро-буро, кострубато, з бугорками. Частини тіла приліплюю поетапно, тому кілька днів без рук,кілька днів без попи, або одна голова сохне на каркасику, бррр...Без сліз на цього інваліда перший тиждень дивитись не можу. Більш-меньш завершенний вигляд іграшка має лише після шліфовки та розфарбовування.
Сьогодні купила гончарну глину, попробую таке саме зробити із неї, щоб можна було порівняти. Раніше з глини ліпила, але то була така глина, яку я сама собі нарила, з грудочками, домішками, суха. Одним словом, неправильна. Завтра буду пробувати щось ліпити із правильної
Цитата:
Сообщение от Алена1
Загорелась и я этими тильдочками...
|
Альонка, головне вчасно зупинитись

, поки вони не заполонили весь життєвий простір (через пів року активної кукломанії зрозуміла, що мені вже ставити їх ніде, тоді мене трохи "попустило"). Зараз пробую робити те, де низька продуктивність