Показать сообщение отдельно
Старый 16.02.2015, 17:04   #257
Sveta
Яблоневый гуру

Поблагодарили 29,615 раз(а) в 3,061 сообщениях
Sveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Чулочно-скульптурная техника. Интерьерные куклы

Дякую, дівчатка
Цитата:
Сообщение от Angelique Посмотреть сообщение
Краса яка!
Світланка, а ПрИиинцеса так на твою аватарку схожа!!!!)))) тільки волосся не руде))
Танюша, наступного разу врахую, або сама перефарбуюсь, або зроблю ляльку із рудим волоссям
Цитата:
Сообщение от Никуся Посмотреть сообщение
Света, какой прелестный собанек! Это ты шила из меха? Я смотрю, ты уже и до лепки добралась? Мне кажется, что с папье-маше делать фигурки намного сложнее, чем лепить из глины?
Да, Ірочко, шила із хутра. Не сподобалось-шерсть літала по всій квартирі, лізла в носа, рота, поки що відклала відріз, коли до нього повернусь і чи повернусь взагалі не знаю.
З пап"є -маше щось ліпити не дуже складно, але так нууууууууууууууууууудно. Кілька разів кидала роботу, поки закінчила. По-перше, дуже довго сохне-кожен шар кілька днів. По-друге, в процесі роботи сама лялька виглядає ну дуже неестетично-сіро-буро, кострубато, з бугорками. Частини тіла приліплюю поетапно, тому кілька днів без рук,кілька днів без попи, або одна голова сохне на каркасику, бррр...Без сліз на цього інваліда перший тиждень дивитись не можу. Більш-меньш завершенний вигляд іграшка має лише після шліфовки та розфарбовування.
Сьогодні купила гончарну глину, попробую таке саме зробити із неї, щоб можна було порівняти. Раніше з глини ліпила, але то була така глина, яку я сама собі нарила, з грудочками, домішками, суха. Одним словом, неправильна. Завтра буду пробувати щось ліпити із правильної
Цитата:
Сообщение от Алена1 Посмотреть сообщение
Загорелась и я этими тильдочками...
Альонка, головне вчасно зупинитись, поки вони не заполонили весь життєвий простір (через пів року активної кукломанії зрозуміла, що мені вже ставити їх ніде, тоді мене трохи "попустило"). Зараз пробую робити те, де низька продуктивність
Gusenitsa (16.02.2015), ya (16.02.2015), Алена1 (16.02.2015), Закотянка (16.02.2015), кейн (24.02.2015), Натусик (17.02.2015), Никуся (17.02.2015), РыжийЛенчик (19.11.2015), Татьяна Тройни (16.02.2015)