26.01.2015, 01:38
|
#758
|
|
Освоившийся
Регистрация: 01.12.2014
Адрес: Волинь
Сообщений: 58
Сказал(а) спасибо: 44
Поблагодарили 72 раз(а) в 30 сообщениях
|
Re: Изделия из теста(торты, пироги, ватрушки, несладкая выпечка)
ІНГРЕДІЄНТИ:
для тіста
- яйця: 3;
- масло: 100 гр.;
- цукор: 100 гр.;
- борошно: 100 гр.+15 гр.;
- какао: 25 гр.
- розпушувач печива: 1 ч.л.;
- ванільна есенція;
- кориця: 1 ч.л.;
- щіпка солі;
- яблука (кислі, дрібно січені): 500 гр.
для крему:
- молоко: 300 гр.;
- масло: 100гр.;
- пудинг вершковий: 1 пачка;
- ванільна есенція;
- цукрова пудра: 100 гр.;
- какао: 15 гр.;
ГОТУЄМО:
І) тісто:
1) жовткове: Масло розтопити. Два яйця збити у піну, додати 50 гр. цукру - збити. Додати - порошок до печива, ванільну есенцію, холодне топлене масло, 100 гр. борошна все збити.
2) какавове: Збити 1 яйце з цукром. Додати просіяне какао, 15 гр. борошна, збити.
3) Дрібно січені яблука вимішати з 1 чайною ложечкою кориці.
4) У змащену форму розміром 23х23 см. (можна використати круглу форму діаметром 25 см.), викладаємо жовткове тісто, по ньому виливаємо какавове тісто. В тісто втискаємо січені яблука.
5) Випікати у духовці при 180 градусах - 20 хв., і при 160 градусах - 35 хв.
ІІ) крем:
1) 200 гр. молока скип'ятити. Пудинг розвести у 100 гр. молока. Помішуючи кипляче молоко, влити розведений пудинг.
2) Зварений крем остудити. В холодний крем додаємо м'яке масло, ванільну есенцію, цукрову пудру все збиваємо у гладку масу.
ІІІ) оформляємо:
1. На охолоджений пляцок викладаємо крем, зверху притрушуємо какао.
2. Пляцок ставимо у холодильник на 12 годин.
Вага готового пляцка: 1 кг. 200 гр.
__________________
Надеяться только на себя - отличный способ перестать разочаровываться в людях и жить с отличным настроением.
Последний раз редактировалось afinna; 26.01.2015 в 09:21.
|
|
|