Показать сообщение отдельно
Старый 11.12.2014, 16:43   #158
ya
Местный

Поблагодарили 2,160 раз(а) в 476 сообщениях
ya has a reputation beyond reputeya has a reputation beyond reputeya has a reputation beyond reputeya has a reputation beyond reputeya has a reputation beyond reputeya has a reputation beyond reputeya has a reputation beyond reputeya has a reputation beyond reputeya has a reputation beyond reputeya has a reputation beyond reputeya has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Осторожно! Мошенники в сети! Телефонные мошенники, коллекторы

Цитата:
Сообщение от РыжийЛенчик Посмотреть сообщение
Но это вообще, звонят на домашний, знают состав семьи..
Колись давно (я була ще заміжня ) в суботу подзвонили у двері. Я підійшла. Вічко закрите (рукою?) і нічого не видно (це було вдень). Я питаю: "хто там?". Чую чоловічий голос, який швидко белькоче щось незрозуміле і в цьому белькотінні виразно промовляє тільки ім'я мого колишнього чоловіка і в кінці так само виразно каже: Одкривай!
Я перепитую: хто-хто? Воно знову: Одкривай!

Ну, я почапала до квартири (розмова була біля дверей, що ведуть до ліфта). Воно ще подзвонило кілька разів і пішло.

Що за фігня була, поняття не маю. Думаю колишній чоловік з великого розуму десь вголос сказав адресу і своє ім'я.
blueberry (07.07.2015), Irenyar (04.02.2015), Zaja (29.09.2017), Оксана 1 (11.12.2014), Татьяна Тройни (12.12.2014)