Салат "Лужок"
Ингредиенты:
- Картофель
- Маринованые огурцы
- Куриная грудка
- Шампиньоны
- 4 яйца
- Майонез
- Сыр
Приготовление:
Уложить слоями:
Мелко порезанный картофель с маринованными огурцами (2 шт. +2 шт.).
вареная куриная грудка (400 г)
жареный свежие шампиньоны (300 г)
тертые белки (4 шт)
мелко тертый сыр (100 - 200 г)
тертые желтки (4 шт)
Все слои промазать или перемешать с майонезом.
---------- Post added at 16:26 ---------- Previous post was at 16:21 ----------
Цитата:
Цитата:
Сообщение от SmileS
|
|
А я по цьому
Пекінський Салат - 0,5 качана
Ковбаса варена - 100гр
Сир твердий - 100гр
Четвертина копчена - 1шт
Сухарі - 2 пачки
Майонез за смаком
Сіль за смаком
Пекінський салат ділимо на дві частини, розрізаючи уздовж. Одну частину в холодильник, з іншого працюємо. Нарізаємо соломкою.
Варену ковбасу нарізаємо кубиками.
Твердий сир нарізаємо кубиками або соломкою, кому як подобається.
Четвертину копчену відокремлюємо від кісток. Різати її не треба, краще попрацювати пальчиками, розриваючи на частини.
У тарілку, куди Ви викладаєте нарізані продукти, додаємо сухарики.
Додаємо майонез і перемішуємо.