Показать сообщение отдельно
Старый 27.11.2014, 04:58   #187
Валерий Дмитриевич
Освоившийся

Поблагодарили 257 раз(а) в 75 сообщениях
Валерий Дмитриевич is a jewel in the roughВалерий Дмитриевич is a jewel in the roughВалерий Дмитриевич is a jewel in the rough
По умолчанию Re: Пятерка лучших сортов яблонь

Цитата:
Сообщение от Gusenitsa Посмотреть сообщение
Шановний Валерію Дмитрієвічу! Якщо Ваша ласка, то вкажіть у профілі, де знаходиться Ваше Селище. Бо таких назв на мапі України багато. Якщо в Закарпатті з його підвищеним рівнем вологості, то, дійсно, захищати щеплення плівковими пакетами немає сенсу. У себе на Харківщині я завжди використовую для захисту від пересихання пет-пакети, часто зафарбовані з сонячного боку. І результат майже 100%.
П. С. 100%
Шановна Gusenitsa мій адрес Черкаська обл. Шевченків край. На мій погляд покриття прищепи фарбою чи захист з допомогою кульків не такі головні прийоми, що з ними ми добиваємся 100% приживлення ,а одні з них.За допомогою іх трошки піднімається вірогідність успішності щеплення десь на 3-8%.Успішність щеплення в першу чергу залежить від швидкості каллусоутворення ,що в свою чергу залежить від ступені визрівання прищепи,вмісту в них вуглеводів,насищенню вологою,забеспеченні киснем і температурному режиму в зоні спайки. З повагою Смірнов В.Д.
Валерий Дмитриевич вне форума  
5 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Creativniy (12.02.2015), fumo (29.11.2014), Zaja (20.10.2017), Біолог (09.01.2015), Ветка (27.11.2014)