Показать сообщение отдельно
Старый 10.11.2014, 23:51   #136
Zayana
Местный

Поблагодарили 1,342 раз(а) в 522 сообщениях
Zayana has much to be proud ofZayana has much to be proud ofZayana has much to be proud ofZayana has much to be proud ofZayana has much to be proud ofZayana has much to be proud ofZayana has much to be proud ofZayana has much to be proud ofZayana has much to be proud ofZayana has much to be proud of
По умолчанию Re: Осторожно! Мошенники в сети! Телефонные мошенники, коллекторы

Цитата:
Сообщение от Sveta Посмотреть сообщение
Номер 0983110917-Аферисти!!!
Дзвінок був 6 жовтня 2014. Спитав, як справи, що роблю. Потім попросив вгадати, хто дзвонить. Хронічно не переношу такі забавлялки, але люди бувають різні, для когось це норма, тому тримаю себе в руках. По голосу я "вгадала" свого клієнта, який на даний час замовляє у нас товар (спілкувались із ним всього двічі, голос дуже схожий). Наступне питання, а чи не позичу я йому на тиждень 1 тисячу гривень, тому що йому дуже потрібно..Сказала, що незнайомим людям я гроші не позичаю. Кинув трубку. Поки не пробила цей номер дуже погано думала про свого клієнта, з яким планували іще співпрацювати. Підняла папери, виявляється у нього зовсім інший номер.
только что погуглила, в интернете есть несколько отзывов об аферизме с этого номера
Ann (17.11.2014), Sveta (11.11.2014), Zaja (30.09.2017)