Показать сообщение отдельно
Старый 14.10.2014, 16:42   #1026
Angelique
Местный

Поблагодарили 6,532 раз(а) в 1,477 сообщениях
Angelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: хвойные растения в саду

Емілія, вибачте, я зовсім не мала на увазі, що у Вас пересорт чи ще щось) просто в мережі всі ті три сорти надто схожі, особливо Ф.А.Н. і Ф.С. Тож я заспокоююся на тому, що у мене кипарисовик горіхоплідний філіформіс) а ауреа нана чи санголд, думаю, не критична різниця)
Мій буде в мене зимувати 4-ту зиму, але куплений не однорічним,я вже вище писала, тобто йому десь загалом 6-7 р. Росте на повному сонці, земля в тому місці - чорнозем+пісок. От він сьогодні - діаметр 50-60 см (трохи еліпс), висота не дотягує до 40 см. Розхристана руда подушечка така, звисаючих пагонів не має)

.....
Elka, а то Блю Ерроу такий лисий буде аж... (скільки?) років? Стрижка додасть пишності? Бо мені на парадний вхід не підходить така "фотомодель"...
Пользователь сказал cпасибо:
Эмилия (14.10.2014)