Показать сообщение отдельно
Старый 23.09.2014, 10:27   #881
Maryana
Местный

Поблагодарили 6,424 раз(а) в 838 сообщениях
Maryana has a reputation beyond reputeMaryana has a reputation beyond reputeMaryana has a reputation beyond reputeMaryana has a reputation beyond reputeMaryana has a reputation beyond reputeMaryana has a reputation beyond reputeMaryana has a reputation beyond reputeMaryana has a reputation beyond reputeMaryana has a reputation beyond reputeMaryana has a reputation beyond reputeMaryana has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Подбираем сорта роз-2 ( продолжение)

Цитата:
Сообщение от Викса Посмотреть сообщение
да, и вырвиглаз, и с куст такой кустопадовый... для меня популярность этой розы - загадка.
Вирви глаз так це точно про неї, добре що мені вистачило розуму посадити її окремо, з сусідів тільки дрібненька ромашка і ірис сибірський, ціле літо ходила кругом неї і думала що робити з формою, планувала формувати кущом без опори, але бачу що не виходить, опора точно потрібна, бо пагони розлітаються в різні сторони і від тяжкості квітів просто ламаються. Хоч троянда дуже стійка, не хворіє, постійно в квітах, думаю через це в неї стільки фанів, хоч форма квітів і колір на любителів, як кажуть "на вкус и цвет..." моя сусідка коли приходить до мене, каже що гарнішої троянди ще в житті не бачила, ну дуже їй подобається, хоч поруч росте в мене багато інших, в тому числі остінки, обіцяла на весну їй кущик замовити або ще подумаю і свій подарую.

---------- Post added at 10:27 ---------- Previous post was at 10:22 ----------

Цитата:
Сообщение от Elka Посмотреть сообщение
А как Вам удается в спеку полить так..., чтоб до самого низа.
Не знаю чи зовсім добре, але кладу під кущі шланг з водою, літом в ньому вода не дуже холодна.
Maryana вне форума  
5 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Elka (23.09.2014), kotik83 (23.09.2014), ksyuhoid (04.04.2017), аксенья (23.09.2014), Викса (23.09.2014)