Цитата:
Сообщение от Оксана 1
Така праця! Щиро співчуваю!!!!
Вам зіпсували виріб, і Ви ще маєте все те неподобство виправляти?
Ви перший раз віддавали вишивку на пошиття у цій майстерні?
Що тепер плануєте робити? Хто буде виправляти? Що саме Вам не сподобалось?
Така праця! Щиро співчуваю!!!!
Скільки коштує пошив сорочки у Львові?
|
Ми за пошив платили 100 грн. за чоловікову сорочку - зробили чудово. Тому і синову сорочку чоловік повіз в ту ж майстерню, правда, іншій майстрині, яка повинна була пошити на вечір п'ятниці, потім кілька разів переносила, і забрали ми сорочку авралом ввечері суботи. Основне, що не сподобалося - криві шви, зроблені надто великими стібками, оверложені докупи при тому, що я всі частини сорочки оверложувала перед вишиванням. Ширина швів - ніби сорочка шиється впритик і тканини не вистачає - заледве сантиметр (а викроювала я із таким запасом, щоб можна було за рік-два розширити, майстрині про це сказали). Манжети настрочені і зішиті кривувато, пілочка зі спинкою теж... Ай, я вже все розпорола) тепер занесу наново оверложити, сама зметаю-намічу шви і віддам в іншу майстерню. Спочатку була майже істерика, але вже заспокоїлася, зрештою, сорочка і вишивка не пошкоджена. А був випадок, коли одна "майстриня" порізала сорочку, яку моя мама на замовлення два місяці вишивала...
---------- Post added at 18:56 ---------- Previous post was at 18:41 ----------
Світлана, ось приблизно так має вишивка виглядати крупним планом (це мої на домотканому полотні)

Хоча у Вас досить цікаво виходить, справді, ніби і надто грубі хрестики, але якось ажурно виглядає) До речі, вишиваєте Ви все ж на панамі\аїді, а не на канві

В мережі маса уроків по хрестику, як і схем вишивки янголяток, пошукайте) якщо раптом не знайдете, пишіть, скину Вам (десь у закромах ніби були)
Успіхів і натхнення Вам!