Показать сообщение отдельно
Старый 17.08.2014, 14:09   #820
Maryana
Местный

Поблагодарили 6,424 раз(а) в 838 сообщениях
Maryana has a reputation beyond reputeMaryana has a reputation beyond reputeMaryana has a reputation beyond reputeMaryana has a reputation beyond reputeMaryana has a reputation beyond reputeMaryana has a reputation beyond reputeMaryana has a reputation beyond reputeMaryana has a reputation beyond reputeMaryana has a reputation beyond reputeMaryana has a reputation beyond reputeMaryana has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Подбираем сорта роз-2 ( продолжение)

Лариса, я коли садила перші остінки, та й зараз коли підбираю нові сорта, брала інтернетівські фото дорослих кущів і окремо самої квітки, робила колажі, дивилась що мені подобається а що ні, бо остінок в живу ніколи не бачила, читала відгуки власників кущів, переглядала фото відомих садівників, трошки питалась, цілу зиму мала чим зайнятись, але все одно потім половину кущів перетягувала бо було таке що мені в живу не сподобалось сусідство, яке на картинці виглядало гарно, а було й таке що деякі сорти не радили разом садити, я посадила і мені дуже сподобалось, половину перших кущів я успішно загробила, через різні експеременти, але це таке. В кожного своє сприйняття саду і яким він має бути, комусь подобається газон і рядочки однакових троянд, а для мене це страшний сон, все це дуже індивідуально. Пробуйте, експерементуйте, якщо щось не сподобається зміните, пересадите, це ж не дуб сторічний перетягувати, але в процесі ви зрозумієте, що вам подобається, і яким ви бачите свій сад.
Maryana вне форума  
7 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Fleur (17.08.2014), ya (17.08.2014), Валентина-дачница (17.08.2014), Викса (17.08.2014), дамада (17.08.2014), Деметра (17.08.2014), Лариса Киев (17.08.2014)