Показать сообщение отдельно
Старый 04.08.2014, 17:37   #1413
MixaP
Местный

Поблагодарили 6,966 раз(а) в 915 сообщениях
MixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Вопросы новичков

Цитата:
Сообщение от Vansik Посмотреть сообщение
Доброго дня, не знаю що робити з виноградом підкажіть)
Посилання на авторитет... Ну, знаєте, я скромний і туповатий в виноградах, і то скажу відразу і з великою ймовірністю (вероятностью) - йому потрібен запилювач, бо він таки мабуть з переважно материнським цвітом. Посадіть поряд ще кілька різних сортів - може і отримаєте урожай, не скоро, через 2-3 роки. Терплячість і бажання є? Тут десь кілька років тому я теж цікавився цвітом-запиленням. Маєте час - читайте: http://www.sadiba.com.ua/forum/forumdisplay.php?f=120 Десь ще зустрічав досить всеосяжний форум виноградарів, чого там тільки не описують, посилання не дам, бо то майже наші конкуренти. Гуглем пройдіться. Успіхів Вам! У цьому році моя Кодрянка потрапила в затяжні дощі, нічого не зав'язалося, відпочиває...
MixaP вне форума