Показать сообщение отдельно
Старый 28.06.2014, 22:21   #2
Rowena
Местный

Поблагодарили 7,794 раз(а) в 465 сообщениях
Rowena has a reputation beyond reputeRowena has a reputation beyond reputeRowena has a reputation beyond reputeRowena has a reputation beyond reputeRowena has a reputation beyond reputeRowena has a reputation beyond reputeRowena has a reputation beyond reputeRowena has a reputation beyond reputeRowena has a reputation beyond reputeRowena has a reputation beyond reputeRowena has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Майнау, острів квітів. Німеччина, червень 2014.

Цитата:
Сообщение от Fleur Посмотреть сообщение
Меня больше всего впечатлило состояние листвы роз. Все такое чистенькое, блестящее, без болячек. А нельзя ли узнать их схемы обработок от болезней и вредителей?
Мене теж це вразило, дуже багато троянд - і всі здорові. Я спробую знайти контакт, і з'ясувати про обробки.
А те, що кущі невисокі - багато троянд дуже молоді. Сергій відмітив, що за три роки розарій Майнау дуже змінився. Я була вперше, тому не маю з чим порівнювати. Можливо вони постійно ротації роблять?
Тому що в Монці, наприклад, було очевидно, що троянди ростуть вже багато років, і тільки конкурсна площадка постійно оновлюється. І хвороб, і "фауни" на трояндах в Монці валом.
А в Майнау майже всі клумби достатньо молоді і просто в чудовій формі.

ПЫ.СЫ: поки писала, Сергій підтвердив

Rowena вне форума  
6 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Ann (29.06.2014), Fleur (28.06.2014), mirina (28.06.2014), Валентина-дачница (29.06.2014), Викса (29.06.2014), Деметра (29.06.2014)