Показать сообщение отдельно
Старый 30.05.2014, 00:31   #30
трохи снігу
Местный

Поблагодарили 2,062 раз(а) в 416 сообщениях
трохи снігу has a reputation beyond reputeтрохи снігу has a reputation beyond reputeтрохи снігу has a reputation beyond reputeтрохи снігу has a reputation beyond reputeтрохи снігу has a reputation beyond reputeтрохи снігу has a reputation beyond reputeтрохи снігу has a reputation beyond reputeтрохи снігу has a reputation beyond reputeтрохи снігу has a reputation beyond reputeтрохи снігу has a reputation beyond reputeтрохи снігу has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Те що удольф прописав

Прийшла ідея зробити "білий" міксбодер. подібне на форумі я вже бачив, але моя "фішка" в тому що застосовувати можна тільки "удольфіанські" рослини і посадка в цілому має бути "удольфіанською".

загальний принцип - крупні рослини створюють "каркас". це persicaria polymorpha ( на днях зроблю фото своїх, вони вже на півтора метри виросли), miscanthus cabaret, можливо що calamagrostis overdam ( не подобається мені тим що часто листя вигорає в середині літа, його потрібно обрізати аби нове виросло).

на передній план - не зовсім "білий" pennisetum hameln, calamintha white cloud ( ще не маю цієї рослини але насіння можна замовити в німеччині), geranium sanguineum white, sedum stardust.

рослини середньої висоти - це salvia snow hill, численні сорти ехінацеї та лілійників.

також - verbascum chaixii wedding candles ( нестабільний малолітник але надто вже ефектний щоб ним нехтувати).

також можна використовувати стійкі на сонці варієгатні хости.

трохи снігу вне форума  
6 пользователя(ей) сказали cпасибо:
cvet_ok (30.05.2014), Iskra (01.06.2014), lusa (30.05.2014), Maryana (31.05.2014), Merina (30.05.2014), шерка (30.05.2014)