Не хвалюся, бо після буревію не лишилося особливо чим, тільки покажу що обіцяв.
Чудова троянда
Comtesse Cécile de Chabrillant показала перші квіти, бутонів було в двічі більше, запах дуже сильний, цьому кущу пішов третій рік...

Brigt as a Button росте непогано, проте я зрозумів для чого вона потрібна - тут тільки групова посадка, гарно її годувати, тоді квітів буде набагато більше і це знівелює їх короткий час життя - зараз в спеку 3 дні і все, запах є середньої сили і не трояндовий, а подібний до прянощів-косметики...

Це балконний Імператор Марокко, його друге імйя-ЧП, за 2 дні коли був приморозок троянда просто "згоріла" від МР з ЧП, бутони не відкривалися 2 тижні, тепер відкрилися дуже дивним кольором, нові пагони ростуть, а з минулорічних сиплеться листя. Той що в квітнику ось-ось розкриється - покажу для порівняння - він зовсім інший і не хворіє. Запах - бомба.

Це КПМ, була доволі дохла від Петровича - це пішов другий рік від посадки, росте в контейнері, бутонів дуже багато:

Я не знаю чи пересорт, по вигляду-ні, але мій Адам зовсім не пахне, як наросте - на 20см пагона дає 5 бутонів, тільки от би наріс...

І на завершення саме смачне -
Francis Dubreuil того року захотів показати себе як чг, по одному бутону на пагін, проте колір (важко передати а ще вранці був просто чорний ледь-ледь првідкритий) і запах...