Вже в цему році наступить для мене мить істини. А саме .. Мова йде про червономясі сорта яблонь серії Редлов. Ось характеристика сорта Редлов Ера...
1.Походження: — Серію яблук-клубнік вивів швейцарський селекціонер Маркус Коберт природнім способом, без генної модифікації. Працював над цим 20 років. Назвав Редлов, тобто червона любов.Е чотири сорти: Ера, Сирена, Цирцея і Каліпсо.
2.Особливості: - Еру можна зривати з кінця вересня до початку морозів. Усі яблука солодкі з легкою ягідною кислинкою. Кожен її відчуває по-різному. Декому малиновою здається, а декому полуничною. Вага плоду в середньому 150 грамів. На розрізі довго не коричневіє, бо має підвищений уміст антиоксидантів, навіть більше, ніж у м'ясі. Цей сорт яблук можна нарізати до салатів. Із них також добрий сік. На смак дещо нагадує клюквовий. Зберігає червоний колір навіть після варіння.

(фото і текст запозичений з інтернету) Але з другої сторони я написав би все те саме

3. Дерева цих сортів можна легко відрізнити в будь-яку пору року. Яблуні мають блискучий темно-вишневий стовбур. Деревина на розрізі — насичено рожева. Квітнуть темно-малиновим цвітом. Листя із червоним відливом. Усі сорти мають імунітет до парші та мучнистої роси. За перший рік розвитку яблунь формується багато плодових гілок.

Це вже моє фоо. Вже, якщо БОГ дасть, то попробую свої плоди.