Показать сообщение отдельно
Старый 20.05.2014, 00:44   #209
Розочка
Увлеченный

Поблагодарили 3,436 раз(а) в 383 сообщениях
Розочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Депрессия и сезонная хандра, найди отличия, съешь витамину

В мене тоже раніше малишня хворіла кожні 2 тижні, і зимою, весною, літом і осінню. І ніби в екологічно-чистому місці живемо, біля соснового лісу, а з соплів не вилазили. І малі як одуріли за тими протівними сіропами аж трясуться. Вже мовчу про фінансову сторону.
Потім я задумалась і згадала як мене лікували і як я цього не любила. Згадались всі прєлєсті: гірчичники, банки, інгаляції над киплячою каструльою з ковдрою на голові, гаряче кипячене молоко з маслом і медом (побічний ефект - кипяч.молока не люблю досі) і т.д.
От, і я тоже вирішила відбити охоту соплити по поводу і без. На початок відмінила всі ті хімічні сіропчики(протитемпературні, антибіотики, для кашлю, пирскалки горла).
Якщо висока Т даю парацетамол(всі жаропонижаючі на ньому), від кашлю заготовляю свої сиропи (соснові зелені шишки з цукром, ягоди калини з цукром, чорна терта редька з медом та ін.), відмінне лікарство від простуди - просто попарити ноги. І універсал - при першому пчиху - мажем ніс евкаліптовою олійкою. потім борментолова мазь.
Ще ціле літо пили козяче молоко. + зимою замість цукерок багато цитрусових і ківі.
Результат - цієї зими дітки хворіли Всього 2рази і то тому що завела в холодну церкву.
Ще на горло роблю компреси - козячий жир, целофан і тепла хустка. А коли хриплять - мажу мазями (гевкамен, розтиран...)
І вже 1,5-2роки лікарі до нас забули дорогу. Тьфу-тьфу.

---------- Post added at 23:44 ---------- Previous post was at 23:39 ----------

Ото-то насочиняла. То не рекомендації. Просто ділюсь своїм досвідом і результатами.

Серця, як квіти, — їх не можна відкрити силою, вони повинні розкритися самі.

Луїза Мей Олкотт. хороші дружини
Розочка вне форума  
4 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Ann (20.05.2014), Fleur (20.05.2014), Lusenka (20.05.2014), Penelopanecrus (20.05.2014)