Показать сообщение отдельно
Старый 29.04.2014, 19:07   #11
Kristin
Местный

Поблагодарили 11,005 раз(а) в 1,491 сообщениях
Kristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: А у меня живет не кот и не собака

Цитата:
Сообщение от Розочка Посмотреть сообщение
Ну ваші індики просто супер. А де можна такими розжитись??? Собі таке чудо природи захотілось.
Годувати можна сухими крупами, а можна й вологі мішанки робити: варені крупи, яйця, сир + дрібно порізана зелень (перо цибулі, тисячолисник і тд). Пити я варила відвар з кропиви.
Ще знаю, маленьких індичат не можна тримати разом з іншими дорослими птахами, бо вони дуже делікатні й можуть заразитись хворобами.

Удачі вам!
Дякую, індичата дійсно класні.
Розжитись можна у нас у Львові, знаю де продають таке щастя, пордність 100%
На рахунок харчування проблему вирішили, годую комбікормом і тільки кропиву добавляю, все поки супер, правда ще випоюю припаратами по схемі, доречі підходить для любої птиці, дуже задоволенна ні одне не загинуло (тьху,тьху) і курчатам Брами таку х схему взяла (квочка сіла, чекаєм поповнення)

---------- Post added at 17:59 ---------- Previous post was at 17:56 ----------

Цитата:
Сообщение от Oksanka Посмотреть сообщение
Индюки хорошие (соседка держала), но очень часто ноги ломают, приходится раньше времени резать, а не тогда, когда хочется.
Мої знайомі котрі перші тримали і я від них заразилась тією породою про таке і не чули, жоден не ламав ноги, вони у них спокійні, не скачуть, огорожа всього 1м. в висоту. Різали всіх рівно в 6 міс. один самий крупний індюк мав 28кг. індючки по 20кг, харчування тільки травка та комбікорм.

---------- Post added at 18:04 ---------- Previous post was at 17:59 ----------

Цитата:
Сообщение от Розочка Посмотреть сообщение
Ех-х-х! Знайшла я ті індики в і-неті - ціна для мене захмарна - 70грн. за місячне індича. І гарантії, що всі доживуть до повноліття - ніякої. Поки обійдусь своїми курчатами.
Я брала по 75 але не місячні а 5 денні, для місячного то ціна супер. А хто ж може на таке давати гарантії, якщо самому можна загубити і курча і індича не правільним харчуванням та холодом з дощем. Я минулого року коли брала Браму також сама загубила з дуру одне курча, вирішила дати після корму пшоно, вони всі почали поносити, слава богу я почала випоювати але одне таки не врятувала.

---------- Post added at 18:07 ---------- Previous post was at 18:04 ----------

На данний момент моі індичата мешкають в манежі біля пічки яку розпалюю що вечора, та на день під лампою, і на вулицю виношу на сонечно на 3-4 год. Одним словом бавлюсь, поки все нормально ростуть. Сфоткаю покажу, доречі дуже швидко ростуть, в місяць мють важити 1,5кг.зараз їм 10днів вже є піря на крилах та вага 350гр.
Ann (04.05.2014), Irenyar (11.06.2014), kAtik (07.05.2014), MixaP (21.05.2015), Oksanka (29.04.2014), Vodic83 (10.05.2014), Даліта (09.05.2016), Масянька (07.05.2014), Нина (04.05.2014), Нина_И (01.05.2014), Розочка (29.04.2014), Т-150 (17.03.2015)