Показать сообщение отдельно
Старый 03.02.2014, 14:43   #311
язичник
Местный
 
Регистрация: 11.09.2011
Адрес: Буча Київська обл.
Сообщений: 3,167
Сказал(а) спасибо: 2,193
Поблагодарили 6,257 раз(а) в 2,417 сообщениях
язичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Секатор. Как выбрать?

Цитата:
Сообщение от Алла_Киев Посмотреть сообщение
Точится. Разобрать, заточить, собрать
Кілька зауважень до відео. При заточці леза зручніше і ефективніше кристуватися бруском: правою рукою водимо по фасці леза, таким чином видно в яких місцях брусок знімає метал з леза і практично відсутній ризик завалити вістря. При зачистці заусенців потрібно щільно притискувати всю поверхню леза до бруска, щоб не завалити вістря, бо секатор буде ,,жувати'' гілки. Фаску знімати не бажано, поскільки послаблюється лезо і ускладнюється заточка. Після заточки обов'язково промити ножі від абразиву і в процесі збирання ножі і болт змастити графіткою
язичник вне форума  
5 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Ann (28.11.2014), Creativniy (03.02.2014), Алла_Киев (15.02.2014), Елка (12.05.2015), Светлячок (04.01.2022)