Тема: Ель
Показать сообщение отдельно
Старый 17.01.2014, 10:12   #24
язичник
Местный

Поблагодарили 6,257 раз(а) в 2,417 сообщениях
язичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Ель

100% не робив, але 100% бачив у чоловіка у дворі. Йому ялина дісталася у спадок разом з хатою в селі. Чоловік був поведений на винограді, тому обрізав нижні гілки на ялині і якнайближче посадив виноград, маючи надію і ялину зберегти і гарні грона отримати. Виноград біля ялини не вдався. Я йому порадив ,,чушь''- дати останній шанс ялині, і посадити біля неї в ,,контейнері'' з лінолеума лимонник. Господар посадив в одну загорожу два різносортові саджанці і через кілька років мав перші ягоди. Як ця парочка почувається зараз не знаю, бо востаннє був у тій місцині (село в Козятинському районі) років 6-7 тому.
У Бучі в садибі росте ялина, якій за сотню років. Нижні гілки обрізані на кілька метрів від землі. Кожного року по стовбуру заплітається щось витке, але господар періодично здирає його зі стовбура. Що саме плететься я не придивлявся

Последний раз редактировалось язичник; 17.01.2014 в 10:21.
язичник вне форума   Ответить с цитированием