Показать сообщение отдельно
Старый 04.01.2010, 18:18   #17
Олександр
Местный

Поблагодарили 4,573 раз(а) в 325 сообщениях
Олександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Олександр. Запрошую в сад!

Лена Мерлин, дякую , я подивився в Енциклопедїї роз, то переконаний на 99%, що мої білі поліантові-Iceberg! Єдине, що в мене ще не було такого пишного квітування(їм всім по 2 роки), як там-на фото в Енциклопедії, але то, напевно, мої "недоработки"...
Leslie, саду близько п"яти років, раніше займалася ним тільки мама, останні 3 роки-і я захопився!
dnd, я б міг добавити ще фотографії, але не знаю, яким чином створити в альбомі нову папку, а то получиться каша...
Гала, Натик, Вика, Tanya, елена.п, reka, Leslie, ЛЕНТЯЙКА, dnd(думаю, всіх назвав), дякую!!!
А ще я хочу сказати велике дякую моїй мамі! Я ж то живу і працюю в 100 кілометрах від саду, і не завжди є можливість вчасно доглядати за садом, от в цьому мені допомагає (я б сказав, співпрацює) моя мама! Без неї сад не був би такий красивий! Мамо, дякую!!!
З часом, коли вже "дороблюся"-буду приділяти більше уваги саду, та зараз, на жаль, не маю такої можливості...