Показать сообщение отдельно
Старый 06.01.2014, 10:53   #234
Долмак
Освоившийся

Поблагодарили 157 раз(а) в 52 сообщениях
Долмак has a spectacular aura aboutДолмак has a spectacular aura about
По умолчанию Re: Умный огород. Прочитав Н. И. Курдюмова. Личный опыт, взгляд

Були перед листям гарбузи. Я їх посадив кублами по три, посередені бутилку під воду. Деякі досягли 10 кил( 2 по10, один 11 з чимось), гарбузи вдалися красота. Оту землю я накрив листям. Другу половину, де гарбузів не було, також листям вкрив і без оранки посадив оці великі, насіння з них -глухо, не виросли. Що цікаво, що коріння попускали не у глиб, а по-під мульчею. Враження, що не змогли у землю влізти. Ще одне. Без оранки посадив розсаду помідорфв Хурма, які у мене були деякі по 800гм -також облом. У мене таке враження, що того кубельця землі замало, що біля рослини, вона задихнулася. Я не поливав ніколи помідори, кормив по листю і хватало, а тут бачу, гаплик буде, як не поллю.
Читав Моргуна про його врожаї....Але він лущив, дискував.
От і я продискую свої сидерати, може, аерація землі відбудеться, дихатиме. Дивіться, яка тенденція йде, які спекотні літа. Я на голу землю серед літа не міг босою ногою стати. А під мульчею рослини виживали.
Ага, ще одне, сусіди перестали підкалувать, дещо "по мєлочам"питають. Так, не сміятись -Вавіловим прозвали за мої експерименти.

Последний раз редактировалось Долмак; 06.01.2014 в 10:58.
Долмак вне форума  
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
пятница (06.01.2014), Татьяна Тройни (06.01.2014)