Вітаю всіх. Зацікавився форумом. Продивився сторінки, бачу -моє. То ж приймайте, шановні.
Начитався і Курдюмова, і Бубликів, і Аненкова, і це ще не всі. В голові

Почав діяти: перестав виорювать свої 6 соток....мамадарагая, чого тільки не наслухався від сусідів.
Під соломою у цьому році найчистіша картошка була....усяке було: то хурму( помідори роздавав на пра, налє, то ледь самому хватало)
Мої відносини з городом-ми лікуєм один одного: я його ( я так думаю)він мене( грижі, протрузії хребта). Як хтось веселий сказав: Люблю дітей, та процес мені більше подобається"Так у мене з городом -процес люблю. Тепер скажіть, у чому я проколовся. У тому сезоні майже сотку накрив листям см до десяти. До самих морозів( гола земля вже підмерзла) під листям були черви і їми перероблена земля. Душа радувалась. Весною гола земля почала підсихати, під листям -рай. Не перекопуючи( земля була нормальна)посадив туди баштан, огірки, по краям кукурудзу, квасолю.
Щоб багато не говорить -нічого не вродило, геть нічого. Земля перетворилася у бетон. У другому місці під листя тиканку, але землю проворушив -королівська цибуля вродила. І на пі"ря, і головки гарні.
Зараз все зелене від сидератів. Весною продискую, оранки не буде.
Чого пролетів, хто що думає?