| 
				 чи варто збудувати теплицю в житловому кварталі для потреб жильців ? 

Шановні форумчани! Я прошу допомогти мені розібратись в доцільності спорудження теплиці в житловому комплексі. Зараз ще є можливість включити теплицю в проект і навіть вибрати для неї хороше місце. Планується комплекс на 1000 квартир. В планах є міні-пекарня для потреб жильців, і думаю за теплицю. Також в комплексі запланований дитячий садочок, ось для дітей в першу чергу і хотілось би завжди мати свіжі вітаміни цілий рік. Я правда читав про відмінність парникових овочів-фруктів від городніх в плані вітамінів, типу парникові їх мають трохи менше , за то будемо точно знати як їх виростили, це ж теж важливо? , До речі я також один з майбутніх жильців тому і сам особисто зацікавлений.Підкажіть - оптимальна площа, розміри, матеріали? Ну і звісно що саме можна вирощувати так щоб круглий рік з вітамінами? Будувати одну велику теплицю чи декілька малих поруч? Вроді є культури між собою несумісні? (мається на увазі що різні культури вимагають свої конкретні умови утримання). Ну і взагалі все пов'язане з цією темою. Наперед вдячний за розуміння та поради.
 |