І я ще продовжу про своє замовлення від Шоні
Цитата:
Сообщение от Angelique
Продовження...
Додзвонилася-таки сьогодні до Діни. Персик замінять, і з виноградом і аґрусом вишлють весною. Тільки б самій не забути)))
Загалом, попри деякі незручності, враження позитивне. Особливо тішить стан саджанців - це головне 
|
Зарано я розслабилася. У суботу несподівано подзвонила Діна і повідомила, що, виявляється, саджанці мої коштували не по 40 грн., а по 50 ("По 40 не було вже, ми вам порахували по 50 ті, що коштують 60..."). Ну добре, хай так, але чому про це мені не говорили раніше - ні, коли відправляли посилку і оголошували суму, ні тоді, коли я дзвонила щодо зламаного персика і "загублених" винограда і агруса?
Друге - виноград і агрус раптово знайшлися і будуть мені вислані таки восени, а не весною. Чому їх тоді не вислали одразу одним замовленням? Неможливість переносу замовлення на весну Діна пояснила тим, що вона вже не працюватиме у Шоні... Ну і доплатити, звичайно, треба буде.
Я спочатку з усім погодилася (дзвінок був ну зовсім неочікуваним, і я розгубилася спочатку), але потім подумала, виникли такі питання, тому сьогодні я просто відмовилася від другого надсилання. Не бачу сенсу оплачувати пересилання двох гілочок. Краще весною вже зробити повноцінне нове замовлення.
Отакий у мене "осадочек" залишився, не надто приємний...