Цитата:
Сообщение от Angelique
Віталій, ми на вихідних їздимо за хвоєю, то і жолудів вам назбираємо) Відпишуся по факту)
|
Добре :) Не ставте собі це в обовязок, вийде - так вийде, ні так ні :)
---------- Post added at 13:02 ---------- Previous post was at 12:49 ----------
Цитата:
Сообщение от Нина
Виталь, дубы растут ну очень долго, а вот катальпы намного быстрей. Есть возможность еще увидеть катальповую посадку, и пересылка семян ( безплатных!) будет стоить дешевле.
|
Согласен, что долго растут, но поезд уже пошел....Катальпы, интересно, впервые слышу...охота , конечно, но пока я сам, ну может мне еще поможет один человек...так, что более всего, остановлюсь пока на дубах....спасибо, еще раз говорю, что хотелось бы и я только что посмотрел на фото дерева - очень оригинальное, в наших краях таких нет....ну, более всего - на тот год, если с дубами получится и у вас будет желание посодействовать :) Спасибо :)
---------- Post added at 13:14 ---------- Previous post was at 13:02 ----------
Цитата:
Сообщение от Нина_И
Віталій, а скільки це коштуватиме? Може дійсно дешевше буде отримати поштою від форумчан. Я теж можу в лісі назбирать. І сорти будуть різні із різних регіонів. А можна ще горіхів посадить. А влітку після вибивання кісточок із абрикосок на варення , теж використіть їх (кісточки) на добре діло.
|
З усіма затратами - гривень 250-300. Тут один плюс - я зразу отримую багато и хочу встигнути до морозів . Я не знаю, скільки коштуватиме пересилка 2-3 кг звичайною поштою, щоби людина, яка захотіла поучаствувати в цій справі, назбирала жолодів чи других сімян і відправила, а я заплатив за пересилку. Це ж виходе, що не тільки я це роблю, але й та людина дистанційно теж садить дерево.
З різних регіонів - це чудово, навіть дуже. Але для початку, хочу попробувати посадити ці, буде з них якийся толк чи ні, якщо так, тоді можно уже буде розширювати географію посівного матеріалу. :)