Показать сообщение отдельно
Старый 04.07.2013, 13:38   #17
Iris_ka
Местный

Поблагодарили 11,501 раз(а) в 1,772 сообщениях
Iris_ka has a reputation beyond reputeIris_ka has a reputation beyond reputeIris_ka has a reputation beyond reputeIris_ka has a reputation beyond reputeIris_ka has a reputation beyond reputeIris_ka has a reputation beyond reputeIris_ka has a reputation beyond reputeIris_ka has a reputation beyond reputeIris_ka has a reputation beyond reputeIris_ka has a reputation beyond reputeIris_ka has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Теревени 2013. "Я и здесь молчать не буду.." (продолжение)

А можно спросить производителя той ленты, что у вас? Ну чтоб на те же грабли не наступить. И какая у нее толщина была?

---------- Post added at 13:36 ---------- Previous post was at 13:33 ----------

Я еще дальше пошла, есть оцинкованный трипс, это уже нарезання лента, но большая по обьему, не 10,20,50 метров, а.....так тоже смотрела на всякие сподручные материалы, но чтоб подешевле. А вот в поисках и нашла фирму, ту что выставила.

---------- Post added at 13:38 ---------- Previous post was at 13:36 ----------

Вот характеристики той, что мне предлагают:
Бордюрна стрічка – матеріал для зручного оформлення межі газонів та квітників, грядок, доріжок, заборів та декоративних водоймищ.
Характеристики матеріалу:
Ø Не змінює форми та не руйнується, використовується в межах температур від -50 до +50 С;
Ø Стійкий до дії УФ випромінювання;
Ø Стійкий до вологи, хімікатів, плісняви та гнилі, біологічних шкідників;
Ø Екологічно чистий;
Ø Можливість багаторазового використання;
Термін використання 30 років.
Склад продукту: композиція матеріалів на основі суміші поліетиленів високого та низького тиску та суперконцентратів барвників.
Рекомендації до застосування: стрічку можна різати ножицями або ножем, згинати під будь-яким кутом, складати, з’єднувати за допомогою металевих скоб чи зварювати паяльником.
Вроде бы она не из пластика, а из смеси полиетиленов
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
аксенья (28.08.2013), Ореховая Соня (05.07.2013), Руня (13.08.2013)