Показать сообщение отдельно
Старый 10.06.2013, 13:11   #1187
Аматор
Увлеченный

Поблагодарили 1,150 раз(а) в 212 сообщениях
Аматор has a reputation beyond reputeАматор has a reputation beyond reputeАматор has a reputation beyond reputeАматор has a reputation beyond reputeАматор has a reputation beyond reputeАматор has a reputation beyond reputeАматор has a reputation beyond reputeАматор has a reputation beyond reputeАматор has a reputation beyond reputeАматор has a reputation beyond reputeАматор has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Голубика и клюква

Цитата:
Сообщение от Penelopanecrus Посмотреть сообщение
Торфа и земли для род-нов пошло несколько мешков. Может, лучше и подкислять, и удобрять.
Погоджуюся з Андрієм і Еленой П.(рекрасной). З власного досвіду хочу тільки доповнити, що кислотності торфу та ґрунту для рододендронів вистачить на пару місяців, принаймні у мене було так (раніше писав про природну кислотність ґрунту та води в місці висадки голубіки). Дощ, полив (якщо вода не кисла) роблять свою справу. На початку травня висадив у кислий торф і ґрунту для хвойних Блюкроп, з другої половини травня дощі, вчора кислотність була 5,8. Так що кислотомір завжди повинні бути «під рукою» і за першої необхідності відро+вода+електроліт (але не «на око»). Щодо підживлення, то я підживлював у невеликій дозі і в перший рік посадки. Результат – однорічка минулого року посадки в цьому році має перші плоди.
Аматор вне форума  
7 пользователя(ей) сказали cпасибо:
atyan (08.05.2014), Gusenitsa (30.05.2014), Miha (10.06.2013), Penelopanecrus (10.06.2013), елена.п (10.06.2013), Масянька (14.11.2013), Нина (10.06.2013)