Показать сообщение отдельно
Старый 09.06.2013, 01:54   #98
коропец
Местный

Поблагодарили 2,619 раз(а) в 549 сообщениях
коропец has a reputation beyond reputeкоропец has a reputation beyond reputeкоропец has a reputation beyond reputeкоропец has a reputation beyond reputeкоропец has a reputation beyond reputeкоропец has a reputation beyond reputeкоропец has a reputation beyond reputeкоропец has a reputation beyond reputeкоропец has a reputation beyond reputeкоропец has a reputation beyond reputeкоропец has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Мёд от "коропца"

Цитата:
Сообщение от язичник Посмотреть сообщение
По часу квітування одного виду липи різниця між Носівкою і Бучею 1-3 дні.
Та між Носівкою та Коропом теж 3 дні....В самому Коропському районі із-за перепаду висоти над рівнем моря різниця до 10-ти днів.

Цитата:
....не викошують траву і не вигрібають опад.
Я аж ніяк не розраховую на взяток з парку, частина пасіки стоїть біля урочища "Рихлівська дача", в цьому урочищі липовому лісу близько 300 років, і його точно ніхто не вигрібав.Саме в цьому лісі росте 800 річний дуб
Цитата:
....Для експерименту можна повноцінно підживити кілька ,,декоративних'' лип. ...
Таке пробував робити мій товариш, він жив біля шкільного подвірья, липи ми садили разом коли були піонерами, досажувалося кожен рік різний вид, всі липи паркові (декоративни), пасіку заводили разом, експерементував товариш 5 років, потім сказав: "якщо теля родилося з лисиною, то таким і помре"

Цитата:
.....Важливим є також рівень pH грунту.....
Що до стану грунту згоден, на території Мезинского національного парку під одним з сіл є масив акації який ніколи не дає меду, як розказав мені один з лісників- пасічників, робили аналіз грунту щоб визначитись, який ліс де краще садити, саме там аналіз був найгірший.

Последний раз редактировалось коропец; 09.06.2013 в 02:39.
коропец вне форума  
5 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Creativniy (10.06.2013), Vodic83 (12.06.2013), zefirka (09.06.2013), Виола (09.06.2013), язичник (10.06.2013)