Цитата:
Сообщение от Елена_А.
Так і я про те кажу, що на всяку потребу є своя пропозиція. Якщо я жінка і не вмію (та ще і не маю потрібного обладнання) то треба шукати те, що полегше життя, як наведенний мною пристрій з пружинкою. А косу гарну дуже важко знайти. Так що я вибрала з того що було в київських інтернет магазинах. Австрійська коса дуже не погана.
|
Не мав Австрійської на господарці ( тому , щось казати важко). А от польські .Є анекдот з життя . Косять косами два косарі по різних берегах р.Буг , поляк і українець . Покосив поляк , бачить ,що сонечко піднялося зібрався тай пішов на сніданок, а косу лишив на покосі . Бачить то все українець . Переплив Буг підмінив косу , (Польську забрав а свою лишив ) . Час до заходу , знову косять косарі , тільки українець косить , а поляк матюкається , а пся крев... , а українець косить та посміхається . Не витримав поляк кинув косу тай пішов за новою . Мораль така , що той українець не мав такої доброї коси , яку "Позичив" у поляка , і служила вона вірою і правдою , допоки не скосилася до обідка.