Показать сообщение отдельно
Старый 26.03.2013, 23:09   #1081
Розочка
Увлеченный

Поблагодарили 3,436 раз(а) в 383 сообщениях
Розочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Голубика и клюква

Розкажу про свій досвід з голубікою.
моя голубіка все посадки не дочекається. Виписала 4 маленькі кущики минулого року, а в чоловіка не знайшлось можливості привезти від від річки торфу. То я їх просто перевалила в вазонні горшки. Вони за літо підросли, а восени їх в льох винесли діти(торф приїхав- але пізно).
І оце в лютому під час відлиги я робила обхід своїх прерій і знашла 1 горщик з голубікою. Думала - їй все! Але забрала в хату і вона випустила зелені листочки, і наросла вже 10см.
Так-що голубіка не така й вже й "нєженка", горшок просто стояв на землі й грунт був замерзлий повністю (хоча морози прийшли в березні).
Якщо весна таки прийде- висаджу нарешті її в сад.

Серця, як квіти, — їх не можна відкрити силою, вони повинні розкритися самі.

Луїза Мей Олкотт. хороші дружини
Розочка вне форума  
6 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Creativniy (26.03.2013), Gala081962 (27.03.2013), Penelopanecrus (26.03.2013), восторг (27.03.2013), Масянька (27.03.2013), ТАМАРА (27.03.2013)