Цитата:
Сообщение от bond599
Достаточно одного сорта,но на мой взгляд - для получения радости от жизни надо садить побольше кустов.
Уже растут больше десятка, а хочу посадить (частично программу выполнил) еще два-три десятка.
Моя доця распробовала варенье с цельной ягодой - должен с ней согласится - это еще большая вкуснятина, чем традиционное смородиновые варенье!
Рекомендую сварить/попробовать - проблемы с употреблением не будет!
|
Цілком згоден

Моя мама вже понад 20 кущів розсадила вздовж огорожі - і живопліт і ягода на споживання. При чому збирати ягоду можна дуже довго - не осипається. Коли є час - тоді й пішов та нарвав

Висить на гілках до повного усихання. Левова частка взагалі не збирається - куди стільки дівати

Зате птахам довго є пожива - дрозди пасуться зграями.
І варення мені більше схоже на агрусове, хоча скоріше там свій смак особливий - не можна сказати, що воно на щось дуже схоже.
---------- Post added at 19:43 ---------- Previous post was at 19:40 ----------
Цитата:
Сообщение от Aleska
Растет один только кустик золотистой...Нужен ли ему второй кустик, для лучшего плодоношения? Прикапывала веточку, она укоренилась...но не знаю надо ли ее посадить ??
|
Відводки золотистої дають дуже слабке коріння - кілька волосків всього. Тому треба відкопувати або дворічними, коли корінь вже трохи кращий, або відсікти від материнського куща і лишити до кінця сезону - хай нарощує власне коріння