Re: Детсад, школа. Проблема выбора. Кто, кому и что должен
Только что пришла из школі. Сейчас попюь кофею, отдішусь и расскажу.
---------- Post added at 14:26 ---------- Previous post was at 13:36 ----------
С пепеляку ввалила дві ватрушки - м'які і смачні виявилися.. Тепер про школу. . Пішла зразу до директриси - вона сама адекватна. Про конфликт вона нічого не знала. Запросила историка, англічанку, класну-математичку и завуча і Семена. Першою була розмова з істориком.
- Оцінки більш ніж 4 у Сєні немає, бо в ноьго є своя думка про роль УПА і Бандери в історії України,
-Він не відповідає по підручнику, а завжди розповідає навкруги теми. у нього немає книжки. Ви про це знаєте? .
-Так, він вчора мені сказав, що треба сьогодні купить на завтра підручник за 45 грн.
Директриса до вчителя
-???.
Так цієї теми немає в підручнику.
-Але ж взагалі підручник у нього є. Я точно знаю, що "Історію Табачника" ми купляли.
-Якого Табачника. Я такого автора не знаю. Зараз ми вивчаємо тему 30 років колективізації....
-Добре. Нехай і колективізація. А що дитина не може висловити своє відношення до радянської колективізації, відмінне від підручника?
- А ви знаєте, що УПА при колективізації не було ...
Ну вже коли з мене роблять дурочку....
Потім вчитель історії пішов. Класна стала переді мною гортать журнал... Я сама була приємно вражена. 9-ки, 10-ки, 12-ки з усіх предметів крім історії і математики. Всі так стали його розхвалювать - і начитаний і ерудований і різносторонній і товариш хороший ( я так зрозуміла, що після випуску деяких учнів в минулому році він перетянув на себе роль лідера в класі, як би це їм хотілося чи не хотілося.)
---------- Post added at 14:36 ---------- Previous post was at 14:26 ----------
Дуже мені не хотілося так казать, особливо при синові, але по іншому вчительку англійської мені "переубедить в ее благих намерениях" не вийшло. Я перепросилася, і назвала її Мауглі Миколаївною.
Потім ще один на один розмовляли з директрисою. Надіюсь, що ситуація розрулилася. Але наступну письмову роботу з історії, якщо не буде здвигів - понесу в районо.