Показать сообщение отдельно
Старый 28.01.2013, 19:16   #25
Nedelya
Увлеченный
 
Аватар для Nedelya
 
Регистрация: 13.10.2009
Адрес: Киев, Голосеево
Сообщений: 441
Сказал(а) спасибо: 2,323
Поблагодарили 3,219 раз(а) в 334 сообщениях
Nedelya has a reputation beyond reputeNedelya has a reputation beyond reputeNedelya has a reputation beyond reputeNedelya has a reputation beyond reputeNedelya has a reputation beyond reputeNedelya has a reputation beyond reputeNedelya has a reputation beyond reputeNedelya has a reputation beyond reputeNedelya has a reputation beyond reputeNedelya has a reputation beyond reputeNedelya has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Конкурсные блюда 2013

Отже, про квасолю...
Замочити на 12 годин. Відварити до готовності, відразу воду злити (бо затвердіє), і залишити під кришкою (бо полопається).

Замочити сухі гриби, відварити. На сковорідці у вершковому маслі піджарити до прозорості цибулю, потім вкинути відварені і порізані гриби, і жарити, поки цибуля не стане золотистою. Сюди ж вкинути спеції за смаком (коріандр і т.п.).
Все це змішати з квасолею і прогріти.
__________________
Я - Таня
Nedelya вне форума  
35 пользователя(ей) сказали cпасибо:
almino (29.01.2013), atyan (10.02.2013), blueberry (29.01.2013), Elly (28.01.2013), Fiona (28.01.2013), Goldi (28.01.2013), Kalina (28.01.2013), ksanaana (28.01.2013), Lusenka (28.01.2013), lyulik (01.02.2013), Mari (28.01.2013), MArilka (28.01.2013), MILA (28.01.2013), skifnk (29.01.2013), Sveta.R (29.01.2013), Vodic83 (29.01.2013), YuliaUA (28.01.2013), Ассоль (31.01.2013), Ветка (29.01.2013), Гала (28.01.2013), Закотянка (29.01.2013), Инесса (28.01.2013), кейн (28.01.2013), Ксения (28.01.2013), Масянька (28.01.2013), Наталья, Алчевск (28.01.2013), Нина (29.01.2013), пятница (28.01.2013), РыжийЛенчик (28.01.2013), СветикЗам (31.01.2013), ТАМАРА (28.01.2013), Тамара Л (31.01.2013), Татьяна Тройни (28.01.2013), Элеонора (28.01.2013), Юленька (28.01.2013)