Цитата:
Сообщение от Vodic83
в моей душе нет места страху!
начинается с" головы" нервы, стрессы. Но поскольку от них некуда деться- научись сними жить и быть сильнее!
|
Психологи кажуть- страху не мають тільки дурні. Якби я не боявся захворіти від паління цигарки, то палив би. А так на прикладі курців я знаю, що цигарка створена для дурнів. Я не п'ю пива, бо знаю яке зло від нього чоловікам, бо воно створене для монахів і жінок, а у будь-якого нормального чоловіка є страх стати монахом.
Жити зі стресом це як стати самогубцем сповільненої дії. Відомо до яких хвороб призводять стреси. Вас лає начальник або жінка- похваліть його з щирою посмішкою і подякуйте за турботу про вас. Тобто потрібно змінити ставлення до причин стресу і зробити причину стресу своїм союзником.
---------- Post added at 14:15 ---------- Previous post was at 14:00 ----------
Цитата:
Сообщение от Николай Иванович
дуже серйозно займався спортом
Набряки бувають ввечері (ноги), робочий тиск 140/90
|
У більшості майбутніх гіпертоніків стартом була вегетосудинна дистонія і дисбактеріоз. А, наприклад, заміна цукру в усіх продуктах медом робить людину спокійнішою, покращує травлення і загальний стан, спонукає з повагою ставитися до природи. Зробити їжу ліками- найдешевший засіб для лікування