Цитата:
Сообщение от Sveta
Сегодня с утра ездили в поликлинику, делали Назару 2 прививки .
|
Sveta, я на близькому прикладі зіткнувся з шкодою від прививок і своїм дітям робити заборонив - тим більше, що в старшого і так постійні проблеми зі здоров'ям були перші 3 роки з народження - там і лікарі забороняли будь-які прививки.
А от мій старший брат після щеплення від коклюшу в дитинстві взагалі втратив слух - дякувати Богу, що вдалось відновити, хоча лікарі махнули рукою. ПІсля того ні мені, ні меншому брату не робили нічого - виросли живі-здорові.
А ось буквально на днях закінчили "писати" прививки своїм двом діткам - в садок захотіли віддати, а без карти щеплень ніяк (( Чого нам це коштувало в плані витрачених нервів, часу, скандалів і вмовлянь лікарів - навіть не берусь описувати - епопея почалась ще до 1 вересня і тільки вчора нарешті отримали "липові" карти прививок на руки. І по грошах на хабарі та "матеріальні допомоги" витрачено вже не менше 2500 грн - а ще ж дітей в садок треба вдягнути-зібрати ...
Тепер буде нова турбота - слідкувати, щоб часом ніхто без нашого відома не взявся робити справжні щеплення...