Показать сообщение отдельно
Старый 29.11.2012, 14:41   #256
vodolij
Освоившийся

Поблагодарили 300 раз(а) в 64 сообщениях
vodolij is a jewel in the roughvodolij is a jewel in the roughvodolij is a jewel in the roughvodolij is a jewel in the rough
По умолчанию Re: Гиппеаструм.

Колекціоную гіпеаструми відносно не давно років 5-6. Купувала в багатьох поставщиків. Головна проблема з ними це пересортицята їхня дороговизна, але в мене був і приємний випадок замовляла в інтерфлорі два простих сорти а прислали Афродіту і Ніпф (махрові).

Nela не залежно в кого ви купували цибулини в флоріумі чи у інших поставщиків майже всі вони перекупщики і продають те що закупили. По власному досвіді можу сказати, якщо цибулина надходить до Вас без коріння і в цей час ще й стрілку випустила то їй вдвічі важче звідси і береться (истощение) тобто зменшується розмір цибулини. Все залежить від якості цибулин її щільність, наявність коріння (не сухого) за яких умов вона зберігалась.
З приводу діток, то мені теж присилали вже з дітками але вони в мене ще не квітли. Багато діток напускали ботанічні гіпеаструми, але хочеться махровеньких гібридних. Пробувала гібридного гіпеаструма розмножити поділом, цибулину розрізалана 4 частини, зформували маленькі цибулинки тільки 3 частиники а одна почорніла (догляд був однаковий) тепер чекаю коли заквітнуть.
vodolij вне форума   Ответить с цитированием