Тема: Копчение.
Показать сообщение отдельно
Старый 20.11.2012, 20:25   #24
OlaF
Освоившийся
 
Аватар для OlaF
 
Регистрация: 11.02.2009
Адрес: м.Рівне
Сообщений: 102
Сказал(а) спасибо: 31
Поблагодарили 229 раз(а) в 61 сообщениях
OlaF is a splendid one to beholdOlaF is a splendid one to beholdOlaF is a splendid one to beholdOlaF is a splendid one to beholdOlaF is a splendid one to beholdOlaF is a splendid one to behold
По умолчанию Re: Копчение.

Не зрозумів. М'ясну частину ЧОГО?
Сало коптить, звісно тільки ,разом зі шкуркою.
Якщо маринувати в розсолі , то м'ясо більше ніж потрібно солі не візьме. Відрізнятись може лише по терміну( грубший шмат-довше), але не по рецепту.
Реберця я б відділяв би від сала.
__________________
"Нації вмирають не від інфаркту, спочатку їм відбирає мову"
Ліна Костенко.
"За нас молодість і "Океан Ельзи", за них "Любе" і Кобзон"
Дмитро Різниченко.
OlaF вне форума  
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Доминика (20.11.2012), Ник-то (20.11.2012)