про що питати астролога.
оскільки, як бачу, мало хто розуміє з якими питаннями звертаються до астролога і на що він в принципі може відповісти - вирішив провести коротенький лікбез.
отже, натальна астрологія займається долею народженного. будується натальна карта, яка є проекцію на площину положень небесних тіл на момент та місце народження. момент народження - це, як правило, момент першого крику. аналізуючи натальну карту астролог може сказати що з людиною може статися а що ні. взаємовідносини різного роду з іншими людьми, шлюб, кар"єра, еміграція, профорієнтація, гроші - це теми натального аналізу. статися з людиною може лише те що "прописано" в натальній карті. нема скажімо шлюбу - і всьо..

як би потому планети не збиралися над головою - шлюбу не буде.
методи прогнозу по натальній карті включають в себе дирекції, прогресії та транзити. але для якісного прогнозу по натальній карті потрібно точно знати, до хвилин, час народження, що не завжди можливо.
інший розділ астрології - хорарна астрологія, або астрологія запитань. теоретично астролог може знайти відповідь на будь-яке запитання що хвилює кверента ( того хто запитує). "чи виграє найближчий матч команда за яку я вболіваю?", "де шукати зниклого кота і чи знайдеться він взагалі?", "чи зраджує мені мій чоловік?" і т.д. проблема тут в іншому - в наш час астролог та кверент перебувають часто далеко одне від одного і я, скажімо, застосовувати в нас на форумі хорарну асторологію не беруся - ви відправили питання мені в 12.00 перебуваючи в києві, я прочитав його в 19.15 того ж дня в себе вдома - на які місце і час будувати карту? самі астрологи не можуть прийти до однозначної відповіді, сходяться що вона залежить від якостей самого астролога.