Показать сообщение отдельно
Старый 19.08.2012, 16:08   #71
трохи снігу
Местный

Поблагодарили 2,062 раз(а) в 416 сообщениях
трохи снігу has a reputation beyond reputeтрохи снігу has a reputation beyond reputeтрохи снігу has a reputation beyond reputeтрохи снігу has a reputation beyond reputeтрохи снігу has a reputation beyond reputeтрохи снігу has a reputation beyond reputeтрохи снігу has a reputation beyond reputeтрохи снігу has a reputation beyond reputeтрохи снігу has a reputation beyond reputeтрохи снігу has a reputation beyond reputeтрохи снігу has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Астрологічні питання-відповіді та консультації

Цитата:
Сообщение от садовник Посмотреть сообщение
так прогноз строился на основе этого обещания?!!! а я думал, шо по звьёздам...
ну люля таки за гратами...хоч и в ликарни...
я ніколи не займався мунданною астрологією, але, наскільки розумію, дараган бере гороскоп держави україна ( вважаючи що вона "народилася" 24 серпня 1991-го в 17.59 місцевого часу в києві) а далі методами транзитів та прогресій намагається визначити загальні тенденції на найближчий час. можна ще, мабуть, використовувати соляр.

"на небі" є лише 10 основних планет . задача астролога - спроектувати небесну динаміку на земні процеси.
Цитата:
Сообщение от елена.п Посмотреть сообщение
... в его прогнозах, все слишком виртуально и размыто , такое может быть каждый год, и вообще всегда...не впечатляет...)))
мунданна астрологія - невдячна, імхо, тема для демонстрації можливостей цієї дисципліни невіруючим. один і той самий стакан для одних напівповний а для інших - напівпорожній. я можу спробувати переконати Вас в дієвості астрології якщо Ви дасте мені дату народження людини котру добре знаєте, а я опишу її загальні психологічні характеристики.

( а знаючи ще і місце та точний час її народження - розповім про деталі біографії які й мама рідна не знає )

Последний раз редактировалось afinna; 20.08.2012 в 20:34.
трохи снігу вне форума