Показать сообщение отдельно
Старый 29.07.2012, 00:48   #13
Николай Иванович
Увлеченный

Поблагодарили 2,426 раз(а) в 243 сообщениях
Николай Иванович has a reputation beyond reputeНиколай Иванович has a reputation beyond reputeНиколай Иванович has a reputation beyond reputeНиколай Иванович has a reputation beyond reputeНиколай Иванович has a reputation beyond reputeНиколай Иванович has a reputation beyond reputeНиколай Иванович has a reputation beyond reputeНиколай Иванович has a reputation beyond reputeНиколай Иванович has a reputation beyond reputeНиколай Иванович has a reputation beyond reputeНиколай Иванович has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Ось я став садівником ))

Цитата:
Сообщение от садовник Посмотреть сообщение
лист с дубов летит из-за хвори...МР называется...
а ваши "спецы" живоплоты хоть прально стригут или тоже " как получится"?
так и не понял шо нужно от форумчан?
Останній раз живоплоти стриг я ніби правильно... Сказали, що тепер це буде тільки моя робота Добре, що не так їх багато...
А від форуму треба порад, а може ідей - я сам великого досвіду в декоративному садівництві не маю, та і одна голова добре, а форум - краще
Буду старатись робити фото і просити порад саме по поєднанню рослин і їх розміщенню, це зараз у мене основний пробіл в знаннях, та тут знання і мало - треба ще мати почуття стилю й смаку
Ось мені, інтуїтивно, здається, що алейка до входу в корпус має бути саме з штамбових троянд світлого кольору...
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Leslie (29.07.2012), MILA (29.07.2012)