Показать сообщение отдельно
Старый 28.07.2012, 22:59   #10
Николай Иванович
Увлеченный

Поблагодарили 2,366 раз(а) в 239 сообщениях
Николай Иванович has a reputation beyond reputeНиколай Иванович has a reputation beyond reputeНиколай Иванович has a reputation beyond reputeНиколай Иванович has a reputation beyond reputeНиколай Иванович has a reputation beyond reputeНиколай Иванович has a reputation beyond reputeНиколай Иванович has a reputation beyond reputeНиколай Иванович has a reputation beyond reputeНиколай Иванович has a reputation beyond reputeНиколай Иванович has a reputation beyond reputeНиколай Иванович has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Ось я став садівником ))

По суті, зараз всі, крім "довірених осіб" займаються нескладною, але нелегкою роботою - косять газони, стрижуть живоплоти, ловлять кротів , гребуть листя, яке з дубів сипеться цілий рік дощем, а восени чи після буревіїв, так взагалі камазами можна вивозити . Таких "технічних працівників" знайти нескладно і їх поки що хватає, щоб підтримувати відносну чистоту. Але за рутиною не залишається в Оксани сил і бажання займатись самотужки клумбами. Наявні працівники якусь роботу по клумбах проводять переважно під наглядом і зазвичай це рихлення й вибирання каміння.
Мені, очевидно, довіряє, тому що віддала на повне опікунство розарій (5 клумб, розміщених перед готельним корпусом - фото 2 в першому повідомленні і фото в п'ятому повідомленні). Зараз там уціліли вищевказані кущі шипшини та з 2 десятка червоних ЧГ троянд, які все одно треба викопати й пересадити - посаджені зависоко - прививка над землею - і виросли вони де густо, а де пусто, деякі дворічні кущі мають 20 см висоти, а якісь взагалі викорчували вже
В планах Оксани знайти хоч 2-3 людини, які і допомагали би саме з клумбами, а на прибирання території не відволікались. Можливо, колись навіть дійде справа до власного вирощування розсади і саджанців Можливості є, людей - немає, бо нинішні працівники бажання вчитись не показують.
Щодо інтернету, то наразі він є тільки в мене вдома. Брав ноутбук на роботу - 3G покриття там дуже слабе. Є Вай-фай, але тільки на території ресторану і в номерах, куди мені доступу немає, та і в мене в ноуті він відсутній - треба докупляти модуль
Тому я ось можу запитати поради у форуму, за що йому дуже дякую , а начальниця шукає відповіді виключно в різнопланових книжках та журналах (від оригінальних закордонних видань, до збірки "Магия растений").
7 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Leslie (29.07.2012), MILA (29.07.2012), Zaja (20.10.2018), Анюта (28.07.2012), Марлена (29.07.2012), Масянька (29.07.2012), шерка (30.07.2012)