Тепер я працюю тут:
Древній Град

Парк-готель має величезну територію, яка ще далеко не вся і освоєна, але й на "окультуреній" частині роботи повно, як бачите. Зараз, крім мене, тут працює ще 6 садівників + 1 начальник, а вірніше начальниця, Оксана.
У всьому штаті немає не те що жодного ландшафтного дизайнера, а і взагалі людини, що розбирається в рослинах і догляді за ними, окрім "художнього керівника",яка ботанік за освітою. Всі решта - пожежник, автомеханік, студент, пенсіонер іт.д. Власне, роботи всім вистачає - косити газони, стригти кущі, підмітати доріжки, копати, гребти, носити, возити... Але за цією роботою на клумби часу у начальниці не вистачало. З моїм приходом Оксана знайшла однодумця і хоча б моральну підтримку, тому маю надію, що незабаром ці пейзажі будуть набагато яскравішими
От тільки знань все одно бракує, бо і я не спеціаліст - просто аматор, тому вирішив просити допомоги у форумчан - викладатиму тут поступово фото робіт, що вестиму, та задаватиму питання по цих роботах, якщо щось буде неясно. Побажайте мені успіхів...