Тема: Шелковица
Показать сообщение отдельно
Старый 14.06.2012, 10:17   #16
язичник
Местный

Поблагодарили 6,257 раз(а) в 2,417 сообщениях
язичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Шелковица

Цитата:
Сообщение от Nik-оль Посмотреть сообщение
У меня шелковица 4 лет от роду - позапрошлий гор мало цвету было, сбросила, в прошлом году много, я аж тешилась, а потом за день все на землю... В этом году держиться, а то я переживала, что тоже шелкун.
На тутовому дереві можуть бути тільки чоловічі квіти і відсутня зав'язь (шовкун), частково чоловіче і жіноче, повністю жіноче- на дереві тільки зав'язь.

---------- Post added at 09:01 ---------- Previous post was at 08:57 ----------

Цитата:
Сообщение от инесса Посмотреть сообщение
К шелковице нужен особый подход?
Жодних особливих підходів- якісні живці, якісна робота у відведений матінкою природою час

---------- Post added at 09:08 ---------- Previous post was at 09:01 ----------

Цитата:
Сообщение от Сергій1 Посмотреть сообщение
це в мене випадково сталось, чи на шовкун шовковицю не можна щепити?
Шовкун сумісний з шовковицею. Малий відсоток приживляемості має чорна шовковиця- в культурі зустрічається рідше світлих сортів

---------- Post added at 09:17 ---------- Previous post was at 09:08 ----------

Цитата:
Сообщение от MILA 2012 Посмотреть сообщение
Это у Вас одно и то же дерево плодоносит аж до середины августа?
У меня на одной шелковице один месяц длится плодоношение, а на второй (которая позже созревает) и того меньше, всего 2-3 недели.
Тривалість плодоношення суттєво залежить від віку і сорту. Чим старіше і вище дерево, тим довше плодоносить. З того, що маю і бачив у людей- рання шовковиця плодоносить з кінця травня до кінця липня, середня з середини червня до кінця серпня, пізня з кінця червня до заморозків
язичник вне форума   Ответить с цитированием
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
елена.п (16.06.2012), Нина (19.06.2012)