Показать сообщение отдельно
Старый 16.09.2009, 10:23   #26
Leslie
Местный

Поблагодарили 2,993 раз(а) в 634 сообщениях
Leslie has a reputation beyond reputeLeslie has a reputation beyond reputeLeslie has a reputation beyond reputeLeslie has a reputation beyond reputeLeslie has a reputation beyond reputeLeslie has a reputation beyond reputeLeslie has a reputation beyond reputeLeslie has a reputation beyond reputeLeslie has a reputation beyond reputeLeslie has a reputation beyond reputeLeslie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Мечты сбываются. Леся.

Наши симпатии и вкусы, как правило, родом из детства. Самый большой "кайф" я получала _за_ селом и в лесу, где полутень, или на краю леса. Так или иначе в среде с большими деревьями.
Извините, перейду на украинский.

Вибираючись з Києва, я мала на меті не тільки задовільнити своє бажання працювати на землі -- на це є дачі, але й відтворити навколо себе середовище, в якому мені комфортно. Навіть не так, а так: у якому серце щимить від щастя. Місто такого середовища не дає, хіба що у Ботсаду або у Пирогово, алеж туди вибираємось добре якщо раз на рік.

Отож, моє бажання створити якщо не парк, то хоча б сквер, зумовлено життєвою необхідністю і я не перебільшую.

Це була лірика. Думаю, у власній гілці я можу собі це дозволити, не заперечуєте? :)

Щодо вибору порід дерев.

Потім допишу - парцювати час.
Leslie вне форума