Тема: Персик
Показать сообщение отдельно
Старый 15.05.2012, 17:40   #1347
Аматор
Увлеченный
 
Регистрация: 28.10.2010
Адрес: г. Киев
Сообщений: 275
Сказал(а) спасибо: 390
Поблагодарили 1,150 раз(а) в 212 сообщениях
Аматор has a reputation beyond reputeАматор has a reputation beyond reputeАматор has a reputation beyond reputeАматор has a reputation beyond reputeАматор has a reputation beyond reputeАматор has a reputation beyond reputeАматор has a reputation beyond reputeАматор has a reputation beyond reputeАматор has a reputation beyond reputeАматор has a reputation beyond reputeАматор has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Персик

Цитата:
Сообщение от marchell Посмотреть сообщение
Если имеется виду фото, которые я думаю, то там и близко виноградом не пахнет, там ваще такое впечатление, что режут всё, что есть, но кротко, без всякой формировки.
Здається мені, що Ви маєте ті фото на увазі. На рахунок - все, що є, але коротко, не знаю, я тільки вчуся. Це специ можуть оцінювати з формуванням чи без формування. Хоча, мені здається, що немає якоїсь аксіоми у поглядах на обрізання. У тій же чаші - один розміщує гілки в одному порядку інший буде вважати таке розміщення неефективним і недоцільним і наведе 100 і 1 обгрунтування.
Аматор вне форума  
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
marchell (15.05.2012), восторг (15.05.2012), пятница (15.05.2012)