Тема: Персик
Показать сообщение отдельно
Старый 15.05.2012, 15:13   #1333
Аматор
Увлеченный

Поблагодарили 1,150 раз(а) в 212 сообщениях
Аматор has a reputation beyond reputeАматор has a reputation beyond reputeАматор has a reputation beyond reputeАматор has a reputation beyond reputeАматор has a reputation beyond reputeАматор has a reputation beyond reputeАматор has a reputation beyond reputeАматор has a reputation beyond reputeАматор has a reputation beyond reputeАматор has a reputation beyond reputeАматор has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Персик

Цитата:
Сообщение от Feeling Посмотреть сообщение
Что-то читаю-читаю и не пойму, так если ствол длинный, а в низу почки четыре в веточки начали расти, что надо одну веточку оставить?
Нічого не різати!!!!!!!!!!!!! Для початку фото в студію. Не думаю, що у Вас кримський клімат, чи хоча б одесько-херсонський, щоб можна було (чи траба було б) персик на штамбі формувати. Формувати кущем, чашею в самий раз. Таня (Восторг) права. З "легше утеплить", якщо мається на увазі гілки, не знаю як це реально здійснити, коли персику буде декілька років. А от підгорнувши, прикривши кореневу систему і низький штамб можна зберегти від морозів сорт. Є шанс, що не всі гілки вимерзнуть при таких морозах як цього року. Думаю, ФОРУМЧАНИ підтвердять, хоч би Саша (Мельсан) у нього є "кущовий" персик.
Аматор вне форума  
4 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Feeling (15.05.2012), ptichka (15.05.2012), восторг (15.05.2012), пятница (15.05.2012)